Відкритий урок з трудового навчання в 5-му класі “Українська національна кухня”

Навчально-польові збори
06.05.2021
День ЦЗ
12.05.2021
Show all

Відкритий урок з трудового навчання в 5-му класі “Українська національна кухня”

На уроці нагадаю дітям про свята та звичаї українського народу;  було проведено невеличку екскурсію для учнів про звичаї певної сім’ї, як вони впливають на виховання дітей; дізнатися, які звичаї побутують у сім’ях учнів з використанням української національної кухні, повагу до родинних зв’язків, звичаїв,дбайливе ставлення до батьків.

Україна завжди славилася своїми традиціями та своєю кухнею. Її страви відомі далеко за межами країни, а борщі і вареники взагалі увійшли у меню міжнародної кухні.

Урок підготувала вчителька трудового навчання в 5-му класі Макаровець Тетяна Леонідівна.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *